Inschrijvingsmomenten Wouters 2014-15

De wouterleiding houdt volgende week 2 inschrijvingsmomenten waarop leden zich opnieuw kunnen inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar.
Di
t jaar schrijven we -onder voorbehoud- geen nieuwe leden in bij de wouters (bij de kapoenen wel) om de grootte van die tak beheersbaar te houden. Kapoenen die overgaan naar de wouters mogen zich uiteraard wel weer inschrijven.
Als er toch mensen zijn die graag hun kind bij de wouters zouden willen inschrijven dit jaar, mag je altijd een mailtje met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. Dan wordt je zoon/dochter op de wachtlijst geplaatst en contacteren wij u wanneer er plaats vrijkomt.

- 1e inschrijfmoment: dinsdag 9 september 2014 vanaf 19u aan ons scoutslokaal

- 2e inschrijfmoment: woensdag 9 september 2014 vanaf 19u aan ons scoutslokaal

We krijgen graag een mailtje om te laten weten welke dag je zou komen. Inschrijvingsgeld is 40 euro, over te schrijven op ons rekeningnr met vermelding 'naam lid' + 'wouters'.
Er kunnen ook kaarten voor de 'hesp aan 't spit' van de overgang gekocht worden op die inschrijvingsmomenten. Kaarten kosten 7euro voor -12-jarigen en 14 euro voor volwassenen. (veggie is ook mogelijk)

Mochten er ouders zijn die op geen van beide inschrijvingsmomenten aanwezig kunnen zijn. Je mag altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan regelen we de inschrijving wel op een andere manier.

Tot dan,

De wouterleiding

P.S.: in bijlage vinden jullie ook de brief i.v.m. de overgang

Boekje Wouters